Türkiyenin en büyük soğutma kulesi üreticileri

Türkiyenin en büyük soğutma kulesi üreticileri denildiğin kalite, yenilikçilik ve müşteri memnuniyeti konularında kendilerini kanıtlamış aynı zamanda üretim kapasitesi ve yeterlilik anlamında global anlamda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden firmalar akla gelmektedir. CTP Mühendislik,  İstanbul ve Gaziantep’te bulunan lojistik açısından stratejik  imalat ve sevkiyat depolarıyla her geçen gün büyümektedir. 

 

Dünyaca ünlü Cooling Technology Instıtute (Soğutma Teknolojileri Enstitüsü)  ülkemizi temsil eden CTP Mühendislik Su Soğutma Kuleleri, sahip olduğu tüm kalite belgeleri ile her konuda birinci sınıf hizmet edebilmeyi amaçlamaktadır. 

 

Soğutma kuleleri binalarda, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde klima amaçlı, ayrıca bölgesel ısıtma ve soğutma sistemlerinde , fabrikalarda, enerji santrallerinde makinelerin soğutulmasında yaygın olarak kullanılmaktadır. Dünya üzerindeki soğutma kulesi sektörünün %3'lük pazar payına sahip olan Türkiye, kaliteli hizmet veren firmaların sayısı arttırdıkça pazar payınıda doğal olarak arttıracaktır.